LJUBUŠKI

Postavljen prvi dezinfekcijski tunel

U sklopu aktivnosti na provođenju mjera na sprječavanju i suzbijanju širenja zarazne bolesti koronavirusa, Crveni križ Županije Zapadnohercegovačke u suradnji sa Stožerom civilne zaštite ŽZH je jučer je ispred Staračkog doma Ljubuški postavio dezinfekcijski tunel za potrebe djelatnike i štićenike doma.

Tunel za dezinfekciju je u potpunosti praktičan kada je riječ o uništavanju štetnih organizama i ne ostavlja nikakve posljedice na ljudsko zdravlje.

„Postavljanjem prvog dezinfekcijskog tunela u Županiji Zapadnohercegovačkoj Crveni križ nastavlja svoje aktivnosti pomoći najugroženijim“, kazao je Viktor Grbavac, predsjednik Crvenog Križa Ljubuški i Crvenog križa Županije Zapadnohercegovačke.

Naime, od kada je proglašeno stanje nesreće, zbog pandemije koronavirusa Crveni križ Ljubuški neumorno radi na terenu.

Svoj posao obavljaju tiho, predano i dostojanstveno te tako šalju jasnu poruku kako osobe koje se nalaze u stanju socijalne potrebe nisu zaboravljene i da će im pomagati i dalje, a sve u cilju ublažavanja teškog stanja u kojem se nalaze, piše Ljubuški portal./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

IZBORI ZA HRVATSKI SABOR

Čović čestitao Plenkoviću na izbornoj pobjedi

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine (HDZ BiH) Dragan Čović uputio je čestitku predsjedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću na rezultatima ostvarenim na hrvatskim parlamentarnim...