Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

POSJET ČAVARE Iz Federacije izdvojeno 50 000 KM za bolnicu u Novoj Biloj

Nakon posjeta općinama Bugojno i Novi Travnik, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara i federalni ministar prostornog uređenja Josip Martić posjetili su Hrvatsku bolnicu “Dr. fra Mato Nikolić” u Novoj Biloj.

Ravnatelj Hrvatske bolnice prim. dr. Velimir Valjan informirao je Predsjednika Federacije BiH i federalnog ministra o funkcioniranju bolnice, kadrovskim pitanjima i o projektu izgradnje šeste lamele, istaknuvši kako je izgradnja u završnoj fazi te se u naredna 2 mjeseca očekuje otvorenje lamele.

Ukupna vrijednost projekta iznosi oko 2 milijuna KM, a nedostajuća sredstva će se osigurati sa svih razina vlasti u BiH i iz Republike Hrvatske.

Iz Federacije BiH je za povećanje energetske učinkovitosti bolnice ponovno izdvojeno 50 000 KM.

Predsjednik Federacije BiH i federalni ministar izrazili su zadovoljstvo radom Uprave Hrvatske bolnice na čelu s ravnateljom prim.dr. Valjanom te potvrdili potporu završetku realizacije projekta izgradnje šeste lamele i svim drugim značajnim projektima bolnice, priopćeno je iz Ureda Predsjednika FBiH./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte