Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

PONUDITI DUGOROČNO RJEŠENJE Čović s gradonačelnicima i načelnicima iz HNŽ i ŽZH o ekološkim problemima

Foto: HDZ BiH

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović danas je u Domu HDZ-a BiH primio gradonačelnike i načelnike gradova/općina iz Hercegovačko-neretvanske županije i Županije Zapadnohercegovačke, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Na sastanku su bili nazočni: gradonačelnik  Mostara Ljubo Bešlić, gradonačelnik  Čapljine Smiljan Vidić, gradonačelnik  Širokog Brijega Miro Kraljević, gradonačelnik Ljubuškog Nevenko Barabarić, načelnik Gruda Ljubo Grizelj, načelnik  Čitluka Marin Radišić, načelnik Stoca Stjepan Bošković i načelnik Neuma Živko Matuško.

Na sastanku se najviše govorilo a aktualnoj problematici deponiranja otpada i uopće ekološkoj problematici u Zapadnohercegovačkoj i Hercegovačko-neretvanskoj županiji, koje je posebno ovih dana došlo do izražaja u Mostaru. Dogovoreno je da svi načelnici gradova i općina u ove dvije županije organiziraju sastanke sa stručnjacima u ovom području kako bi se sagledala cijela problematika i ponudilo dugoročno rješenje./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte