Ponos Posušja na prijemu u Općini Posušje

Za dvije iznimno talentirane Posušanke, Ivanu Jukić i Anu Širić, sudionice glazbenog natjecanja The Voice Hrvatska, danas je u uredu načelnika općine Posušje upriličen prijem. Podsjetimo, Ivana Jukić plasirala se u četvrtfinale, a Ana Širić u samo finale ovog prestižnog glazbenog natjecanja, objavljeno je na Facebook stranici “Općina Posušje – Ured načelnika.”

Gošće su dočekali predsjednik Općinskog vijeća Mario Knezović, načelnik općine Ante Begić i pomoćnica načelnika Ivanka Arapović Galić koji su im uputili čestitke na visokim plasmanima, zapaženim interpretacijama i scenskim nastupom koje su pobrale simpatije velikog broja publike u Hrvatskoj i BiH.

-U ugodnom razgovoru koji je uslijedio, gošće su govorile o dojmovima i atmosferi s ovog natjecanja, glazbenom putu koji ih je doveo do prijave, ali i budućem radu na glazbenom stvaralaštvu, za kojeg uopće ne sumnjamo da će biti uspješan i rado prihvaćeni među širokim auditorijem, objavili su iz ureda načelnika Posušja.

Na kraju susreta, uz riječi podrške za taj budući rad, mladim talentiranim Posušankama uručena je novčana nagrada kao i prigodni darovi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img