Političar plakao kad je čuo da je dobio samo 5 glasova, a ima 9 članova obitelji

Kampanje za izbore zahtijevaju puno truda i vremena pa ne čudi što su političari jako razočarani kad ne postignu željene rezultate na izborima. Dokaz za to je Neetu Shutteran Wala, koji se kandidirao na izborima u indijskom Jalandharu kao nezavisni kandidat.

Neetuu su rekli da je dobio svega pet glasova, a ono što ga je najviše u svemu tome pogodilo je to što ima devetero članova obitelji.

U intervjuu koji je dao nakon izbora – rasplakao se.

“Santokh Singh Chaudhary vodi u Jalandharu, a s nama je nezavisni kandidat Neetu Shutteran Wala. I tako, samo je petero ljudi glasalo za vas”, rekao mu je novinar.

“Gospodine, iako imam devetero članova obitelji, dobio sam samo pet glasova”, rekao je novinaru.

Na pitanje znači li to da ni članovi njegove obitelji nisu glasali za njega, odgovorio je: “Ne, mislim da se dogodila prevara.”

Ipak, ispostavilo se da mu je novinar svjesno ili nesvjesno lagao te da je Neetu dobio više od pet glasova. Dobio ih je 856, što je i dalje svega 0,08 posto biračkog tijela, ali je 150 puta više od onog što je mislio, piše Index./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

NORIJADA U LJUBUŠKOM

Maturanti proslavili zadnji dan nastave

Za maturante Gimnazije Ljubuški i Srednje strukovne škole “Ruđer Bošković” Ljubuški danas je bio posljednji dan nastave, piše Radio Ljubuški.Ova generacija doista će po...