OPUZEN

Policija zatekla poduzetnika podrijetlom iz BiH i HDZ-ovca u istovaranju 73 kg kokaina

Dubrovačka policija zaplijenila je na području Opuzena 73 kilograma kokaina i uhitila trojica muškaraca, među kojima su zagrebački poduzetnik rodom iz BiH Oliver Čokara i Anđelko Oršulić, član HDZ-a.

Policija je zatekla dvojicu kako istovaruju drogu, dok je treći čuvao stražu, javlja Index.hr.

Akcija koje se dogodila u subotu nastavak je akcije u kojoj je krajem siječnja razbijen narko-lanac u Metkoviću, kada su uhićene četiri osobe, dok je peti osumnjičeni, državljanin Italije, ranije bio u pritvoru.

Pronašli smo 60 paketa droge, ukupno 72 kilograma i 900 grama kokaina. Protiv trojice uhićenih je podnesena kaznena prijava, rekao je načelnik Službe kriminalističke policije Zoran Tikvica.

Načelnik Odjela za droge Hrvoje Neusidl kazao je da se droga krijumčarila preko luke Ploče pomoću kontejnera s bananama.

Prema njegovim riječima, riječ je o kokainu iz Južne Amerike koji košta 100 eura ako se miješa, što je obično slučaj, a to znači da je cijena kilograma 40.000 eura./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

NAKON VOJNE VJEŽBE U SRBIJI

DODIK: Granica između RS i drugog entiteta se neće mjenjati, ona je međunarodno priznata

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je mirni razlaz u BiH jedina opcija koja će sigurno biti ostvarena u...