POLICIJA TRAGA ZA VOZAČEM ŠLEPERA: Starca izbacio iz kabine, zatim ga pregazio?

U ponedjeljak oko 09,45 sati PS Stolac je obaviještena da u Ulici .S.S.Krančevića pored puta leži NN muška osoba koji je stradao u prometnoj nezgodi, priopćeno je i MUP-aHNŽ, prenosi HMS.

“Dolaskom na lice mjesta djelatnici policije su utvrdili da se radi o M.B.(1929) iz Berkovića kojeg je udarilo nepoznato teretno motorno vozilo. Ozlijeđeni pješak je prevezen kolima Hitne pomoći u Dom zdravlja Stolac gdje mu je ukazana medicinska pomoć a nakon toga je prevezen na CUM Mostar gdje je od zadobivenih ozljeda preminuo”, priopćeno je.

Iz MUP-a navode da je o svemu upoznat tužitelj dok su u tijeku sve potrebne mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji vozila i vozača koji je sudjelovao u ovoj prometnoj nezgodi.

Podsjećamo, portal Stolac.co neslužbeno doznaje kako je na raskrsnici je stopirao M.B (1929.) iz Berkovića, nakon čega mu staje vozač šlepera, ali istog pri ulasku izbacuje iz kabine te ga je tom prilikom pregazio.

Vozač nije stao pri udaru nego je nastavio vožnju.

S teškim tjelesnim povredama starac je prebačen za SKB Mostar, ali je podlegao povredama. Raskrnicu inače pokriva kamera./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije