Policija otkrila sve detalje monstruoznog ubojstva u Doboju

Policija je priopćila da je utvrđen motiv monstruoznog ubojstva u Doboju, a to je veza koju je Andrea K. imala sa D.L.

Njih oboje dovode se u vezu s ubojstvom Saše Kulišića, koji je, inače, suprug uhićene Andree.

Iz policije su, kako prenose Nezavisne novine, otkrili da je riječ o detaljno isplaniranom ubojstvu, do te mjere da je žrtva prije zločina omamljena tabletama.

“Zasad imamo informaciju da je na dan dva prije, određena vrsta lijekova, ne znamo još točno čega, sipana u vodu, limunadu, iz razloga da bi se što je više moguće oneosposobio i da ne bi mogao pružati otpor”, rečeno je iz dobojske policije.

“Zasad što imamo motiv, to je ljubavna veza između A.K. i D.L. Sad vidjet ćemo u daljoj istrazi ima li drugog motiva, je li to koristoljublje ili slično”, rekao je Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave Doboj.

Osumnjičeni su, kako navode iz policije, ušli u kuću 30. siječnja, noću, gdje je D.L. udario Kulišića, a potom su ga vezali trakom i kanapom i nakon toga su ga ubacili u prtljažnik vozila koje je iznajmljeno u Banja Luci.

“D.L. je vozilom koje je iznajmljeno ovdje u Doboju išao prvi, A.K. za njim u vozilu koje je iznamljeno u Banja Luci. Otišli su na Preslicu, tamo gdje je i pronađen leš. Izvadili su ga iz vozila i tom prilikom A.K. zadaje tri uboda nožem u predjelu lijevog rebarnog luka i abdomen, a usljed tih zadobivenih ozlijeda je S.K. je i preminuo”, naveo je Radinković.

Nakon toga, prema riječima iz policije, oni sjedaju u vozila, ostavljaju na jednom parkingu u Doboju ono vozilo koje je u ovom gradu i iznajmljeno, a drugim vozilom A.K. odlazi u Banja Luku. I D. L. uzima svoje vozilo i odlazi u Banja Luku.

“Oni su ušli u stan u Banjaluci ujutru u šest sati. Ona je ostala u tom stanu, a tijekom dana su uzeto vozilo vratili u ren-a-car agenciju. D.L. nakon toga sjeda u svoje vozilo, i vraća se u Doboj, gdje je i uhićen od strane pripadnika PU Doboj”, naveo je Radinković.

Pronašli su, otkrio je, rukavice, a u tije je potraga za hladnim oružjem s kojim su nanesene smrtonosne ozlijede.

“Danas će biti rađena obdukcija i toskikološko vještačenje nakon čega ćemo znati usljed kojeg uboda je uslijedila smrt”, naveo je Radinković./HMS/

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img