HNŽ

Policija oduzela marihuanu i heroin

Policija je od tri osobe oduzela marihuanu, a od jedne osobe heroin, navodi se u izvodu iz sažetka dnevnih događaja za protekli vikend na stranici MUP-a HNŽ-a.

Za protekli vikend u vremenskom razdoblju od trećeg do šestog srpnja iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je devet prijava – na području Mostara pet, na području Konjica dvije, na području Jablanice jedna i na području Stoca jedna.

Djelatnici Odjela krim. policije su u krugu Sveučilišta u Mostaru 05. srpnja, oko 22.00 sata kod osoba T.M. (2002) iz Mostara i M.S. (2001) iz Mostara, pronašli i oduzeli po jedan omot sa sadržajem zeljaste tvari koja svojim izgledom podsjeća na opojnu drogu marihuanu.

Osobe su lišene slobode i nad istima je izvršena kriminalistička obrada. Istu večer u 23.00 sata, patrola policije je prilikom redovitih zadataka zaustavila i kontrolirala vozilo marke BMW kojim je upravljao B.M.Ć. (2000). Isti je tom prilikom dragovoljno predao vrećicu sa sadržajem suhe zeljaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu i drvenu bejzbol palicu. S ovim slučajem je upoznat i Odjel krim. policije.

Patrola policije je na trgu Musala u Mostaru u 00.20 zaustavila i legitimirala osobu D.A.(1982) iz Mostara, koja je tom prilikom dragovoljno predala foliju s praškastom tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu heroin. S ovim slučajem je upoznat Odjel kriminalističke policije./HMS/

Najnovije

ČAPLJINA

Pucnjava u središtu Čapljine, jedna osoba ozlijeđena

Jedna osoba ozlijeđena je u pucnjavi u petak u središtu Čapljine, piše portal Bljesak.info. Pucnjava se dogodila u Ulici Mate Bobana oko 20.30 sati. Ozlijeđena...