AKCIJA U SARAJEVU

Policajci s maskama i pancirkama uhitili poznate sarajevske razbojnike

Tri osobe uhićene su sinoć u zajedničkoj akciji MUP-a Županije Sarajevo i PU Istočno Sarajevo, nakon što su u naselju Vraca uočeni sa fantomkama i u pancirnim prslucima.

Uhitili su ih pripadnici Žandarmerije PU Istočno Sarajevo dok su, nakon provalne krađe, pokušavali pobjeći na područje koje pokriva MUP ŽS.

Kako ‘Faktor’ saznaje iz izvora bliskih istrazi, radi se o policiji odranije dobro poznatim osobama Jasminu Hasiću (32), Alenu Luliću (32) i Erminu Rešidoviću (32), svi sa područja Sarajeva.

Njima se na teret stavljaju kaznena djela teška krađa, ali i narušavanje nepovredivosti doma, budući da su se, bježeći nakon krađe, sakrili u jednu garažu u privatnom vlasništvu.

Provjerama je utvrđeno da je za Rešidovićem od ranije na snazi potjernica PU Banja Luka zbog razbojništva, te je on predan banjalučkoj policiji, dok su Hasić i Lulić predani pripadnicima sarajevske Treće policijske uprave.

Policija nastavlja rad na dokumentiranju i rasvjetljavanju kaznenih djela za koja se navedeni trojac sumnjiči./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

ZBOG RASIZMA

U Washingtonu najmasovniji prosvjed do sada

Već dvanaest dana traju prosvjedi nakon ubojstva Afroamerikanca Georgea Floyda u Minneapolisu. Tisuće ljudi okupljaju se u Washingtonu, ispred Bijele kuće, na još jednom...