SARAJEVO

Pokušao rastaviti sukobljene i zadobio smrtonosni ubod nožem

U Sarajevu se sinoć, pola sata prije ponoći, desilo ubojstvo i ranjavanje, zbog čega su uhićene tri osobe, prenosi portal Klix.ba.

“Dobili smo dojavu u 23:30 sati da je u ulici Ranovačka, naselje Ahatovići, općina Novi Grad, došlo do tučnjave više osoba. Po dolasku na mjesto događaja konstatirano je da je jedna osoba zadobila smrtonosne ozljede nožem, a da je druga osoba lakše ozlijeđena, također nožem”, kazao je glasnogovornik MUP-a Sarajevske županije (SŽ) Mirza Hadžiabdić. Ozlijeđena žena prevezena je i hospitalizirana na Klinici za torakalnu kirurgiju KCUS-a.

“Radeći na rasvjetljavanju krivičnih djela ubojstva i ubojstva u pokušaju, policijski službenici su pronašli i uhitili tri osobe koje se dovode u vezu s ovim krivičnim djelima, a koje su smještene u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode Uprave policije MUP-a SŽ te će nad njima tijekom dana biti izvršena kriminalistička obrada”, kazao je Hadžiabdić.

Neslužbeno se saznaje da muškarac koji je ubijen i njegova supruga, koja je ranjena, nisu sudjelovali u tučnjavi. Naime, prema informacijama dobivenim od susjeda, u naselju je došlo do obiteljske svađe nakon čega je jedna osoba zatražila pomoć u dvorištu ubijenog muškarca. Ubrzo nakon toga u dvorište stradalog stigli su i ostali akteri svađe, nakon čega je došlo do naguravanja, a muškarac je dobio smrtonosni ubod nožem pokušavajući rastaviti osobe koje su se tukle. Njegova supruga je zadobila ubodnu ranu u leđa nakon što je prišla suprugu kako bi mu pomogla.

Iza ubijenog muškarca ostalo je dvoje maloljetne djece. Očevidom je rukovodila dežurna tužiteljica./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

FBI POKRENUO ISTRAGU

Paket s otrovnim ricinom upućen Trumpu

Paket koji sadrži otrovni ricin upućen američkom predsjedniku Donaldu Trumpu presreli su organi zakona, navode mediji. FBI i američka tajna služba, ovlaštena štititi predsjednika, pokrenuli...