Hrvatski Medijski Servis

POKUŠAJ UBOJSTVA U SARAJEVU: Muškarcu se bore za život nakon što je u prsa uboden nožem

Čuvar koji radi na Klinici hitne medicine Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, prekjučer je u 16.30 sati obavijestio šefa smjene u Policijskoj postaji Centar u Sarajevu da je doktorima dovezen muškarac s teškom ozljedom grudnog koša.

Muškarac je kazao da mu je ozljede nanijela nepoznata osoba. Policajci su na Klinici identificarali ozlijeđenog Edina Kominliju (49) iz Sarajeva. Nakon što mu je ukazana liječnička pomoć, ozlijeđen je premješten na Kliniku za torakalnu hirurgiju, gdje je dežurni kirurg konstatirao da ima ozljede opasne po život.

Policajci su tijekom operativnog rada došli do saznanja da je u ulici Sutjeska Jasmin Herceglić (38), koji je uhićen zbog pokušaja ubojstva, nožem teško ozlijedio Kominliju.

Uhićeni, koji je odranije poznat policiji, zadržan je 24 sata, a o svemu je obaviješten dežurni tužitelj.

Napadu je prethodila svađa, a potom tučnjava, nakon čega je Herceglić, prema dosadašnjim informacijama, potegao nož. Do napada je došlo u blizini kamp-prikolice gdje se često događaju incidenti./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte