INCIDENT

Pojavila se snimka napada Dragana Bjelogrlića na redatelja Predraga Antonijevića

Društvenim mrežama i srpskim medijima proširila se snimka napada Dragana Bjelogrlića na redatelja Predraga Antonijevića.

Na snimci se vidi kako Bjelogrlić, koji je do tog trenutak sjedio za drugim stolom, prilazi stolu za kojim sjedi Antonijević te ga udara, prenosi Index.hr.

“Divljački me je napao. To je napad drogiranog i pijanog čovjeka. Mučki me je pretukao zbog toga što je smatrao da Daru iz Jasenovca ne treba snimiti i što sam otkrio njegovu korupcijsku aferu. Bjelogrlić mi je prišao s leđa. Nisam ga ni vidio dok me nije počeo udarati. Sjedio je s Katarinom Radivojević. Bio je pijan. Dobro sam ugruvan. Bio sam mu bokserska vreća. Postoje snimci kamera. Nemam što kriti”, rekao je Antonijević za srpske Novosti.

Incident u niškom hotelu

Podsjećamo, Dragan Bjelogrlić pozvan je u policiju pod sumnjom da je rano jutros oko 4 sata u niškom hotelu Ambasador s leđa napao redatelja Predraga Gagu Antonijevića i udario ga više puta u glavu.

Inače, Antonijević je autor filma Dara iz Jasenovca, a ranije je optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film Jesen samuraja.

Antonijević je objavio navodnu prepisku s Bjelogrlićem iz 2016. godine, u kojoj se govori o tome “da bi se moglo zaraditi 100 somova”. Navodni mejl je prikazivao i da Antonijević to kategorički odbija. Bjelogrlić je tada to demantirao i tvrdio da je prepiska lažirana./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

ŠIROKI BRIJEG

”Počela je školska godina” u Širokom Brijegu

Auto-moto klub Široki Brijeg, član Auto-moto saveza u BiH, organizirao je redovnu akciju ”Počela je školska godina”, a u suradnji sa MUP-om ŽZH i...