Pogledajte kako je “Ultras World” vidio nerede i navijanje navijača Sarajeva i Lecha

Najpoznatija navijačka zajednica “Ultras World” zabilježila je najzanimljivije detalje utakmice između Sarajeva i Lech Poznana odigrana je na Koševu prije pet dana.

Ekipa s Koševa na svom terenu je poražena rezultatom 2:0, a navijanje na tribinama je palo u sjenu zbog nemilih događaja koji su se dogodili noć prije utakmice na stadionu “Asim Ferhatović – Hase” kada su se fizički obračunali navijači Lecha i domaći akteri.

Na videu kojeg su objavili članovi grupe “Ultras World” snimljeni su i kadrovi kortea navijača i srčano navijanje sa tribina. Podsjetimo, u fizičkom obračunu u Vogošći  bilo 27 ozlijeđenih, a nastala je i veća materijalna šteta na automobilima MUP-a Županije Sarajevo i stanovnika Vogošće, prenosi Avaz.

Ozlijeđeno je i devet policajaca, slupano pet policijskih vozila, osam privatnih automobila i jedan autobus… uhićen je jedan državljanin BiH. Uvjerite se sami što navijačka zajednica “Ultras World” zabilježila u glavnom gradu Bosne i Hercegovine:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

PRIVREMENO ODOBRENO

Premier liga do kraja sezone odobrila pet zamjena

Engleska Premier liga odlučila je u četvrtak odobriti privremeno pet zamjena svakoj momčadi tijekom utakmice kada se prvenstvo nastavi sredinom lipnja.- Za ostatak sezone...