Hrvatski Medijski Servis

Poginuo Mirvet Beganović, zastupnik u Parlamentu FBiH

Mirvet Beganović, zastupnik u Skupštini Unsko-sansko županije iz Laburističke stranke i zastupik u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine FBiH, poginuo je u nedjelju u tragičnoj nesreći.

Pedesetčetverogodišnji Beganović je preminuo usljed ozlijeda koje je zadobio nakon što ga je prignječio radni stroj, odnosno traktor. On je prevezen u Dom zdravlja Velika Kladuša gdje je dežurni liječnik konstatirao smrt.

Iz Policijske stanice Cazin za Klix.ba su kratko kazali da je istraga o nesreći u toku.

Beganović je od 1989 – 1993 bio visokopozicionirani uposlenik Agrokomerca, a od 2003. do 2006. bio je voditelj poslova Croatia osiguranja. Od 2006. do 2010. bio je savjetnik u Općini Velika Kladuša, a od 2010. godine zastupnik je u Skupštini USŽ, a od 2014. i zastupnik u Parlamentu FBiH – u mandatu 2014. u Domu naroda ( u Klubu Hrvata), a od 2019. u Zastupničkom domu.

U Laburističkoj stranci bio je zamjenika predsjednika.Beganović je rođen 1965. godine u Pećigradu, bio je oženjen i imao je dvoje djece. Po zanimanju je bio inžinjer prehrambenog inženjerstva – tehnolog./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte