POGINULA BANJALUČANKA Autom udarila u crkvenu ogradu

Marijana Kajkut – Ivanković (36) iz Banjaluke, poginula je rano jutros u prometnoj nesreći koja se dogodila u banjalučkoj ulici Rade Radića, priopćeno je iz Okružnog javnog tužiteljstva Banjaluka.

Kako javlja novinar “Nezavisnih novina” na licu mjesta nisu vidljivi tragovi kočenja, a kako doznaju od mještana automobil se kretao iz pravca Banjaluke i udario u crkvenu ogradu, te je od siline udara navodno preletjelo i na suprotnu stranu, te je nesretna žena poginula na licu mjesta.

“Nisam čuo udar ali jutros je u zoru bila policija koja nam nije dala tu da se krećemo dok se ne završi uviđaj. Vidio sam da voze olupinu nekog tamnijeg auta ali nisam znao da je netko poginuo”, kaže jedan mještanin.

Kako navode iz banjalučkog tužiteljstva, nesreća se dogodila oko 3:15 sati, a prema prvim informacijama djevojka je sletjela s puta automobilom BMW.

Očevid na licu mjesta prometne nesreće obavio je dežurni okružni javni tužitelj, Okružnog javnog tužiteljstva Banjaluka Milan Rosić, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za sigurnost prometa Banjaluka./HMS/

Najnovije