Hrvatski Medijski Servis

Počinje ‘Kulturno ljeto 2019. u župi Gorica- Sovići’

Foto: Grude-online

Manifestacija Kulturno ljeto 2019. u župi Gorica-Sovići započinje u srijedu, 26. lipnja, svetom misom u crkvi sv. Petra i Pavla u Sovićima te koncertom klape sv. Mihovil iz Prološca.

U okviru manifestacije, koju organizira Bratovština sv. Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići, 13. srpnja ispred zvonika sv. Ilije Proroka u Bobanovoj Dragi bit će izvedena monodrama “Kako glumiti normalnog čovjeka” u izvedbi Maria Filipia, a zabavnu večer upotpunit će pjevači gange i bećarca te svirači narodnih instrumenata.

U petak, 26. srpnja, u staroj crkvi u Gorici održat će se 13. susret klapa, dok će 31. srpnja u starom župnom dvoru u Gorici biti predstavljena knjiga pjesama “Zahvalnost” autorice Mirjane Mime Vlašić te otvorena izložba skulptura Ivana Vlašića.

Za kraj manifestacije planirana je humanitarna likovna kolonija u čast Zvonki Bušiću Taiku, koja će biti održana od 28. do 31. kolovoza, najavili su organizatori./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte