TOMISLAVGRAD

Počinje druga faza izgradnje Dječjeg vrtića

Ugovor o izgradnji Dječjeg vrtića u Tomislavgradu – II. faza, vrijedan 633.038 maraka, potpisan je u srijedu u zgradi Općine Tomislavgrad.

Ugovor su potpisali općinski načelnik Ivan Vukadin i Tomislav Iličić, zastupnik Konzorcija Gradinvent d.o.o. Mostar, a potpisivanju je prisustvovao i Tomislav Markešić, predstavnik Graditelj Svratišta d.o.o. Prozor – Rama.

Ravnateljica vrtića Ljiljana Dilber podsjetila je da je prije devet godina, u sklopu prve faze izgradnje, uz postojeći montažni objekt iz 1982. godine izgrađen novi u koji je Općina tada uložila 432.667 maraka.

– Dječji vrtić pohađa 110 djece, dok ih je oko 50 na čekanju zbog nedovoljnog kapaciteta. Trenutno smo prebukirani, stoga nam je potrebno proširenje i daljnja nadogradnja kako bismo i ovu djecu što su na čekanju mogli staviti u naš sustav – kazala je Dilber u izjavi za Fenu.

Uprava vrtića je zbog nedostatka prostora u neposrednoj blizini vrtića unajmila privatni objekt u koji je smještena jaslička skupina./F/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

FIORENTINA-MILAN 1:1

Sjajni Rebić zabio četvrtu utakmicu u nizu

U dvoboju 25. kolu Serie A Milan je kao gost odigrao 1-1 protiv Fiorentine s 1-0, a novi gol za milansku momčad je zabio...