Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

OČEVID NA MJESTU LIKVIDACIJE GAČIĆA Snijeg i mrak otežavaju rad, stigla i pogrebna kola

Foto: Klix.ba

Na mjesto gdje je danas likvidiran višestruki ubojica i osam dana najtraženiji bjegunac u BiH Edin Gačić stigla je ekipa koja će izvršiti uviđaj i dežurni tužitelj.

Pored brojnih medijskih ekipa i pripadnika policije oko 19 sati su prošla i pogrebna kola koja će prevesti tijelo Edina Gačića, piše Klix.ba.

Jake policijske snage i dalje su prisutne na cijelom području, a niske temperature, snijeg i mrak otežavaju svima na terenu.

Foto: Klix.ba

Gačić je danas lociran u mjestu Košćan na području Hadžića, a nakon razmjene vatre s policijom je ubijen. U pucnjavi je lakše ranjen pripadnik MUP-a SŽ.

Mještani okolnih sela za su kazali da im je informacija da je Gačić pronađen donijela mnogo radosti jer prethodnih dana su živjeli u strahu.

Premijer Županije Sarajevo Edin Forto, ministar unutarnjih poslova SŽ Admir Katica i policijski komesar MUP-a SŽ Mevludin Halilović kazali su da je ovo bila jedna od najvećih potraga ikada u BiH koja je uspješno realizirana te da su u njoj sudjelovalo više od 1.200 policijskih službenika, kako iz MUP-a SŽ, tako i iz drugih županijskih policija, te pripadnici Federalne uprave policije i Obavještajno-sigurnosne agencije./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte