Počeo malonogometni turnir mjesnih zajednica općine Žepče

Na poligonu Osnovne škole Žepče počeo je Malonogometni turnir mjesnih zajednica općine Žepče, tradicionalna sportska manifestacija koja se po deveti puta održava u organizaciji Sportskog saveza općine Žepče. Tijekom prve večeri odigrano je pet susreta.

Turnir su otvorile ekipe mjesne zajednica Ljubna i Preko u kojem je pobjedu odnijela ekipe Ljubna rezultatom 4:0.

Općinski načelnik Mato Zovko koji je svečano otvorio ovogodišnje sportsko druženje naglasio je da je Malonogometni turnir mjesnih zajednica općine Žepče jedan od značajnijih događaja tijekom godine koji se s velikim zanimanjem prati od lokalnog stanovništva ali i šire. Pozvao je sve ljubitelje nogometa da nastave ovu tradiciju i narednih godina i da je iz godine u godinu poboljšavaju i uveličavaju kako brojem sudionika tako i raznovrsnim i kvalitetnim zabavnim sadržajem, piše Večernji list BiH.

Na ovogodišnji Malonogometni turnir prijavilo se 27 ekipa raspoređenih u osam skupina, tri skupine su sa četiri ekipe a pet skupina sa po tri ekipe. Početak turnira je bio zakazan za srijedu, ali zbog iznenadne smrti mladog nogometaša iz Žepča Brune Pejinovića, otkazano je zbog posljednjeg ispraćaja koji je bio zakazan za taj dan.

Također, turnir su, sukladno tradiciji, trebali otvoriti prošlogodišnji osvajači titule mjesna zajednica Bistrica ali u dogovoru sa predstavnikom mjesne zajednice, dogovoreno je da oni ne igraju na otvaranju jer je cijela mjesna zajednica još u šoku. Na turniru je minutom šutnje odana počast umrlom mladom nogometašu./HMS/

Najnovije

"ČUVAJTE SE LAŽNIH HRVATA"

Njemačka policija uhitila Srbe s lažnim hrvatskim putovnicama

Njemačka policija prije nekoliko dana je objavila priopćenje pod naslovom “Čuvajte se lažnih Hrvata”. U priopćenju navodi kako su 27. srpnja 2021. godine službenici federalne...