PREMIJER HRVATSKE

Plenković sutra stiže u Mostar, razgovarat će s Čovićem i nazočiti početku izgradnje Tvornice za preradu rajčica

Premijer Hrvatske sutra stiže u Mostar, gdje će nazočiti svečanoj sjednici Predsjedništva HDZ BiH, koja će se održati u povodu 15 godina predsjedanja ovom strankom dr. Dragana Čovića, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Svečana sjednica Predsjedništva HDZ BiH najavljena je za 12.30 sati, a pola sata ranije bit će upriličen sastanka predsjednika HDZ BiH i HNS BiH dr. Dragana Čovića i premijera Hrvatske Andreja Plenković. Izjave za medije planirane su u 13.20, a potom će hrvatski premijer sa suradnicima posjetiti Hrvatsko narodno kazalište Mostar.

U 15.30 planirano je polaganje kamena temeljca za izgradnju Podravkine Tvornice za preradu rajčica u Kruševu kod Mostara./HMS/

1 COMMENT

  1. Plenki zvanično stiže u BiH, ide u Mostar jer mu još nisu rekli da Draganče nije u presjeništvu, a nije ni u zatvoru. Planirao je i da otvori Aluminij, ali je Draganče negdje izgubio ključ od kapije. Draganče mu je dao alternativu, da otvori autohtonu rvatsku fabriku za preradu paradajza u Donjim Žitomislićima. Cilj posjete je ipak lova, ko je mazno pare za vjetroelektrane kojih nema na vidiku, a rvatski vjetar puše.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

NAPUSTIO REDOVE AL DUHAILA

Mandžukić postao slobodan igrač

Bivši napadač hrvatske nogometne reprezentacije Mario Mandžukić (34) napustio je redove Al Duhaila nakon što je postigao sporazumni raskid ugovora s katarskim klubom.Mandžukić je...