Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

Plenković primio u oproštajni posjet veleposlanicu BiH u Hrvatskoj

Veleposlanicu Bosne i Hercegovine u Republici Hrvatskoj Renatu Paškalj je u oproštajni posjet 11. siječnja 2019. godine u Zagrebu primio predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković.

“Tom prigodom veleposlanica Paškalj se zahvalila hrvatskom premijeru Plenkoviću za pomoć i potporu koju su Republika Hrvatska i njene institucije pružale i nastavljaju pružati Bosni i Hercegovini na njezinom europskom putu. Informirala je sugovornika o dosadašnjim rezultatima BiH na putu europskih integracija te procesu implementiranja izbornih rezultata i formiranja vlasti u Bosni i Hercegovini nakon Općih izbora održanih 7. listopada 2018. godine”, priopćeno je iz Ministarstva vanjskih poslova BiH, javlja N1.

Kako je navedeno, hrvatski premijer Plenković se zahvalio veleposlanici Paškalj za njen doprinos razvoju i unapređenju odnosa Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte