PLENKOVIĆ: Milanović nastavlja cirkus, maske su pale

Premijer Hrvatske Andrej Plenković sa stranačkog skupa u Osijeku komentirao je Milanovićevu iznenadnu najavu da će biti kandidat SDP-a za premijera Hrvatske. O datumu izbora 17. travnja (srijeda), za kada je Milanović raspisao izbore za Hrvatski sabor, rekao je da je to “dan cirkusa”.

“Da bi cirkuska atmosfera bila jača, dok smo se vozili prema Osijeku, čuli smo da je Milanović odlučio ići na izbore sa SDP-om. Jeste vidjeli to? To je taj cirkus koji se nastavlja. Mislim da je to sjajno, konačno su maske pale.

Imali smo do danas skrivenog lidera oporbe, sad imamo kalkulatornog kandidata. Svi ćemo mu pokazati da će izgubiti i on i SDP po treći put. Postoje samo tri jasne poruke. SDP je nikad slabiji. Druga politička poruka je DORH. Ovako paničan potez radi samo netko tko je u velikom strahu”, rekao je Plenković s govornice na skupu u Osijeku, prenosi N1.

“Treća poruka, za koju se nadam da nije ključna, eto baš u vremenu kad se u Rusiji održavaju izbori. Nije li ovo pokušaj da se Hrvatsku izvuče iz zapadne zajednice, EU i NATO-a, partnerstva s SAD-om i vrati u naručje Rusiji? Ako je, mi to nećemo dopustiti”, rekao je Plenković.

“Netko tko ima takve rezultate bi se trebao sakriti”, rekao je Plenković podsjećajući na mandat SDP-ove vlade. Kaže da su u mandatu njegove vlade porasle plaće, mirovine, dječji doplatci i standard građana.

“To su naši rezultati, to je naša legitimacija”, rekao je Plenković./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img