Pjesma ”Samo mi se spava” predstavljat će Srbiju na Eurosongu

U finalu srpske inačice Dore pobjedu je odnijela pjesma Samo mi se spava, u izvedbi najvećeg favorita natjecanja Lukea Blacka.

Lukea su i žiri i publika stavili na drugo mjesto, ali je sveukupnim zbrajanjem bodova završio na vrhu ljestvice.

Srpska publika htjela je da ih u Liverpoolu predstavlja Princ s pjesmom Cvet sa Istoka, a favorit žirija bila je izvođačica Nađa i njena pjesma Moj prvi ožiljak na duši.

Ipak, Nađa nije dobro prošla kod publike, a Princ kod žirija te je Luke u konačnici profitirao.

Nakon Lukeovog nastupa u finalu brojni fanovi Eurosonga na Twitteru nisu skrivali svoje oduševljenje njegovim performansom.

Luke je servirao. Srbija ga mora poslati na Eurosong, Donijet će još jedan top 10 rezultat Srbiji, Nitko mu nije ravan, bili su samo neki od komentara.

Ovaj mladi glazbenik uvjerljivo je vodio s 44% glasova i na stranici eurovisionworld.com, na kojoj se ljudi klade na pobjednika Eurosonga, a jedini je uspio ući u srpski trending na YouTubeu nakon polufinala Pesme za Evroviziju.

U međuvremenu se Srbija počela penjati na eurovizijskim kladionicama. Prije nekoliko tjedana bila je ispod Hrvatske, no sada je na 14. mjestu, dok je Let 3 na 17, prenosi Jabuka.tv.

Hrvatska i Srbija obje će se natjecati u prvom polufinalu Eurosonga te su jedna drugoj velika konkurencija./HMS/

Najnovije

HAAG

Stanišić i Simatović osuđeni na po 15 godina zatvora za zločine u BiH i Hrvatskoj

Bivšim čelnicima Službe državne sigurnosti Srbije Jovici Stanišiću i Frenkiju Simatoviću žalbeno vijeće Rezidualnog mehanizma za međunarodne kaznene sudove (MICT) u Haagu povećalo je...