Pijan napao banjalučkog policajca i poderao mu uniformu

Banjalučanin Slaviša L. uhićen je zbog sumnje da je napao policijskog službenika, nakon što je njegov automobil zaustavljen tokom redovne kontrole, saznaju “Nezavisne”.

On je uhićen sinoć oko 23.40 sati u mjestu Borkovići, kada su službenici zaustavili golf kojim je upravljao osumnjičeni u vidno alkoholiziranom stanju.

Prema navodima iz policije, Banjalučanin je po zaustavljanju izašao iz automobila te počeo vrijeđati policijske službenike, a na jednog od njih je fizički nasrnuo, oštetivši mu službenu uniformu.

“O svemu je obaviješten dežurni okružni javni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstava Banjaluka koji je naredio da se u redovnoj proceduri, nakon kompletiranja i dokumentiranja predmeta, protiv S.L. dostavi izvještaj za kazneno djelo sprečavanje službene osobe u vršenju službene radnje”, priopćeno je iz PU Banjaluka.

Podsjeća se da je na području Policijske uprave Banjaluka, tijekom osam mjeseci 2019. godine, ukupno evidentirano 130 slučajeva napada i sprečavanja službenih osoba u vršenju službene radnje, što svjedoči u prilog činjenici o težini policijske profesije i tome da su policijski službenici svakodnevno izloženi rizicima tijekom obavljanja poslova i zadataka iz svoje nadležnosti, a sve sa ciljem zaštite građana i njihove imovine./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

PREDSJEDNIK VLADE HNŽ

HERCEG: Neupitna potpora Vlade HNŽ-a projektima mostarskog biskupijskog Caritasa

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Nevenko Herceg u četvrtak je posjetio Upravu Caritasa Mostarsko-duvanjske i Trebinjsko-mrkanske biskupije na poziv ravnatelja te katoličke humanitarne ustanove...