Petrović pred finale Kupa: Bio bih najsretniji čovjek kada bih podigao pehar

U srijedu će se u Mostaru sastati Zrinjski i Borac u prvom susretu finala nogometnog Kupa Bosne i Hercegovine.

– U derbijima detalji odlučuju. Znamo se jako dobro, oni znaju naše kvalitete, mi znamo njihove, ima tu dobrih igrača na obje strane. Najvažnije je da mi sutra imamo energiju, volju i želju za trofejom. Mi imamo kvalitetu, svi smo zdravi i ne sumnjam u svoje igrače – najavio je sutrašnju utakmicu trener Plemića Željko Petrović.

S obzirom da se ove godine u finalu Kupa igraju dvije utakmice, Petrović očekuje da će Banjalučani opreznije ući u sutrašnju utakmicu, dok momčad Zrinjskog, po njegovim riječima, neće kalkulirati, pogotovo ne na svom terenu:

– Borac je iskusna ekipa koja igra europski način, igraju pametno na rezultat. Imaju svoje ustaljene šablone i tako dobivaju utakmice. Da su nešto odigrali „vau“, uz sve poštovanje, nisu. Ali vidiš da su toliko pametna i iskusna ekipa, pobjede 1:0, i to je to. S druge strane, mi smo Zrinjski, igramo kući i ja neću mijenjati naš stil igre. Ja mislim da mi imamo takve igrače da se ne možemo braniti. Imamo ekipu koja se želi nadigravati i koja uvijek ide na pobjedu.

Petrović je dodao kako je finale Kupa jedna od najvažnijih utakmica za momčad Zrinjskog u ovoj sezoni.

– Za mene je ovo finale utakmica života, nešto posebno. Nemam stresa, imam dobar osjećaj i ja bih zaista bio najsretniji čovjek na svijetu kad bih podigao pehar – zaključio je Petrović.

Utakmica u srijedu igra se od 18 sati, a uzvrat je 22. svibnja u Banjaluci./Fena/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img