TRENER BARCELONE

PEŠIĆ O KUKOČU: Ne mogu vjerovati da jedan od najboljih svih vremena nije u Kući slavnih

“Ne znam je li to smiješno ili žalosno”, komentar je Svetislava Pešića o tome što u košarkaškoj Kući slavnih nije bivši hrvatski reprezentativac Toni Kukoč.

Kukoč je čak osam puta bio nominiran za ulazak u Springfieldovu Kuću slavnih, ali ni ovaj put nije uvršten u odabrano društvo. Kari Pešić u razgovoru za Tanjug nije štedio one koji donose odluke.

“Uz svo poštovanje prema svima koji su već primljeni u Kuću slavnih i čestitke svakom od njih, teško mi je da povjerujem da jedan od najboljih igrača u povijesti košarke Toni Kukoč još nije u Kući slavnih”, rekao je Pešić i dodao:

“Mislim da danas ne postoji nijedan ljubitelj košarke koji ne voli Tonija Kukoča. Jednostavno, njega ne možeš ne voliti. Ne samo zbog onog što je on dao svjetskoj košarci, već i zbog toga kakva je osoba. Ovo nije samo moje mišljenje, nego i svih trenera koji su ga trenirali, ali i onih koji nikada nisu radili s njim, kao i igrača koji su igrali s njim i onih koji nikada nisu bili njegovi suigrači”, rekao je Pešić.

Pešić je naveo kako je Kukoč jedan od najboljih europskih košarkaša svih vremena i da u svojoj karijeri ima sve moguće titule.

“Ja ne znam da li je to smiješno ili žalosno. Očigledno je da živimo u svijetu gdje sve treba da se izlobira, a Kukoč nije u tom svijetu”, rekao je Pešič, prenosi Klix./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

AFERA RESPIRATORI

Što se nalazi u ruksaku koji je Ana Bavrka predala Solaku u jednom mostarskom kafiću?

Suspendirani direktor Federalne uprave civilne zaštite viđen je u subotu u Mostaru. On je osumnjičen u predmetu "Respiratori" zajedno s Fadilom Novalićem, federalnim premijerom,...