Hrvatski Medijski Servis

Pendeš na sastanku Sjevernoatlantskog vijeća na nivou ministara obrane

Ministrica obrane BiH Marina Pendeš, predvodi delegaciju Ministarstva obrane BiH, koja će od 7. do 8. lipnja u Bruxellesu sudjelovati na sastanku Sjevernoatlantskog vijeća (NAC) na nivou ministara obrane.

Sastanku, koji će biti održan u Glavnom stožeru NATO-a, prisustvovat će ministri obrane zemalja članica NATO i partnerskih zemalja čiji su pripadnici angažirani u misiji „Odlučna podrška“ (Resolute support) u Afganistanu.

Također, planirano je da Pendeš održi niz bilateralnih sastanaka s predstavnicima partnerskih zemalja i zemalja sudionica misije „Odlučna podrška“, koji će sudjelovati na tom sastanku.

Pored ministrice obrane Marine Pendeš, u sastavu delegacije MOBiH su i pomoćnik ministra obrane za međunarodnu suradnju Zoran Šajinović i savjetnica u kabinetu ministrice obrane Bojana Dimitrijević.

Sjevernoatlantsko vijeće NATO-а (NAC) predstavlja najviše političko tijelo Alijanse, kojeg čine stalni predstavnici 29 zemalja članica NATO-a, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću MOBiH./Fena/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte