SKUP PODRŠKE GRADONAČELNIKU PRIJEDORA

Pavlović poručio da je kriv što je čovjek, ostavku nije spominjao

– Kriv sam što sam čovjek, što sam radio 16 sati dnevno, i subotom i nedjeljom. Doveo sam grad u stanje stabilizacije, ovo je prava slika Dalibora Pavlovića i ljudi koji rade sa mnom, rekao je danas Dalibor Pavlović, gradonačelnik Prijedora na skupu podrške na koji je došao sa suprugom.

On je kazao da skup nije organizirao SNSD, niti ijedna stranka nego njegovi prijatelji koji su uz njega od djetinjstva i koji poštuju ono što on radi.

Inače, Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a nakon što su u javnosti objavljenje skandalozne Pavlovićeve fotografije, zatražio je da on podnese ostavku.

Nakon toga, Pavlović je u četvrtak rekao da je podnio ostavku, međutim kako su banjalučki mediji ranije objavili ona će službeno biti potpisana tek sutra.

Sam Pavlović danas je na skupu podrške rekao da se radi o političkom progonu njega, njegove obitelji i brutalnom vrijeđanju njega, njegovih roditelja i supruge.

On je i na skupu podrške ponovio da su slike montirane te da su ga napali dok mu je žena bila tek rodila i da sve može dozvoliti ali da mu ne diraju pbitelj jer ona je svetinja.

“Bog je taj koji sudi, neka meni sudi po mojim djelima, a njima po njihovim, ne planiram se nikome osvećivati, ali pravdu već tražim i na sudu, mora se dokazati tko dira privatni život, a tko vodi politiku. Gledam Vukanović (Nebojša Vukanović, zastupnik u NSRS) prijeti da će nešto objaviti još o meni, pa iznesi ako imaš obraz i čast, izađi Vukanoviću na izbore pa ćeš vidjeti kako ćeš otresti. I neki Nešić (Nenad Nešić, lider DNS) kao neka moralna gromada meni govori da ja treba podnijeti ostavku”, rekao je Pavlović ne potvrđujući da će potpisati ostavku.

Nebojša Vukanović je danas dao ultimatum Pavloviću da podnese ostavku i o tome obavijesti SIP, inače će objaviti nove eksplicitne fotografije i snimke./HMS/

spot_img

Najnovije

spot_img