ATALANTA

Pašalić se oglasio nakon šokantnog ispadanja od PSG-a: “Bili smo tako blizu, ali…”

Mario Pašalić u 26. minuti utakmice Atalante i PSG-a zabio je za vodstvo talijanske momčadi – sjajno je hrvatski reprezentativac naciljao i lijevom nogom svladao Keylora Navasa.

Sve do 90. minute činilo se da će Atalanta na krilima tog gola izboriti polufinale Lige prvaka. Međutim, PSG je u manje od tri minute utrpao dva gola i razočarao momčad iz Bergama, koja je osvojila srca mnogih, piše Gol.hr.

“Šteta. Bili smo tako blizu, ali to je Liga prvaka. Tu prolaze baš takve momčadi koje mogu zabiti dvaput u dvije minute”, rekao je nakon utakmice okupljenim novinarima.

“Razočarani smo i tužni, ali želimo se pripremiti za iste ovakve izvedbe i sljedeće sezone. Napravili smo sve i nemamo si što predbaciti. Momčad poput PSG-a može vas poraziti u bilo kojem trenutku. Dokazali smo da možemo parirati najjačima, idemo biti takvi i sljedeće sezone”, zaključio je nesuđeni heroj Atalante./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

ČAKOVEC

Pacijent umro od sredstva za toaletu pacijenata

Sredstvo zbog kojeg je umro pacijent na hemodijalizi u čakovečkoj bolnici nije dezinficijens, nego medicinsko sredstvo kod toalete pacijenata, a primijenjeno je intravenskim putem...