OZLIJEĐENA TIJEKOM BIJEGA: Sunita Hindić-Bošnjaković policiji predana s nogama umotanima u gipsani zavoj

Nakon što se u petak navečer predala policiji u Turbetu, Sunita Hindić-Bošnjaković, osumnjičena za ubojstvo Nine Ivankovića, kako je već objavljeno, predana je u nadležnost MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, a Odjel kriminalističke policije, koji pod nadzorom Županijskog tužiteljstva vodi istragu u ovom slučaju.

Ona se tereti da je Ivankovića ustrijelila s više metaka u leđa, te se potom dala u bijeg. Obdukcija tijela ubijenog obavljena je danas, ali dežurna tužiteljica nije mogla ponuditi više detalja, s obzirom na to da se, kako je kazala, moraju provesti i druge neophodne istražne radnje.

– Slijede balistička i DNA vještačenja, te ostale istražne radnje, koje će, uz ispitivanje svjedoka pomoći da se ovo djelo rasvjeti, kazala je za sarajevsko Oslobođenje.

Iz izvora bliskih istrazi doznaje se da je osumnjičena tijekom bijega ozlijeđena, te da joj je ukazana i medicinska pomoć. Navodno je teže ozlijedila noge, pa joj je dežurni ortoped stavio gipsani zavoj oko obje noge.

Podsjećamo, Sunita Hindić-Bošnjaković tereti se da je u petak u ranim jutarnjim satima hicima iz pištolja usmrtila vlasnika poznate “Vile Ivanković” u mostarskom naselju Buna Ninu Ivankovića./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije