DETELJI STRAŠNOG ZLOČINA U ŽIVINICAMA

Ovu su Mevludin i Tahrira. Ubio je zbog ljubomore, pa sebi presudio

Nakon što su iz MUP-a Tuzlanske županije potvrdili kako je sinoć policija u jednoj kući u živiničkom naselju Podgajevi pronašla tijela žene i muškarca s prostrijelnim ranama te da je cijeli slučaj označen kao ubojstvo i samoubojstvo, mediji su objavili da je počinitelj i samoubojica Mevludin Aljić (58), dok je ubijena žena Tahira Čamdžić (52). Na video ispod – kuća ispred koje je Mevludin ubio Tahiru, pa sesbe.

Portal Dnevnog avaza objavio je da je motiv zločina bila ljubomora. Aljić je navodno s Čamdžić bio u izvanbračnoj vezi, a ubio ju je nakon svađe neposredno po njenom povratku iz Njemačke, gdje je bila na svadbi svoje kćeri.

Aljić je u ženu pucao iz pištolja, a nema informacija da je Čamdžić ranije prijavila bilo kakav slučaj nasilja.

Ovo ubojstvo i samoubojstvo uslijedilo je deset dana nakon što je Nermin Sulejmanović u Gradačcu ubio svoju izvanbračnu suprugu Nizamu Hećimović, koju je prije toga brutalno zlostavljalo, i sve to učinio dostupnim u prijenosu na društvenoj mreži. Potom je ubio još dvojicu muškaraca te ranio još tri osobe, a nakon toga je počinio samoubojstvo.

Sve okolnosti tog zločina još nisu razjašnjene, a ubojica do danas nije pokopan jer članovi njegove obitelji i dalje odbijaju preuzeti tijelo iz mrtvačnice./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img