Ovu mišićnu skupinu ne smijete nikada zanemariti prilikom treninga

Bez obzira na to vježbate li svaki dan ili povremeno, trbušni su mišići jedna mišićna skupina koju ćete htjeti ojačati kako biste poboljšali opću kondicijsku izvedbu i svoje svakodnevne aktivnosti. Vježbe za trbušne mišiće trebale bi biti dio svakog treninga, ističu stručnjaci, piše Index.

“Obično pokušavam u svako zagrijavanje dodati neku vježbu za core, no ništa previše kako to ne bi stvorilo umor tijekom ostatka treninga. Kao certificirani trener savjetujem da vježbanje započnete s nekoliko vježbi za core poput dead buga, bird doga i planka. Sve su to odlične vježbe za zagrijavanje corea”, rekao je Ariel V. Foxie, savjetnik za fitness i wellness, za PopSugar.

“Trbušne je mišiće važno aktivirati prije samog treninga jer su oni uključeni u sve pokrete koje izvodite. Ako ih dobro ne zagrijete, postoji mogućnost da se ozlijedite”, upozorio je V. Foxie.

“Vježbe za core nije loše iskoristiti i kao dio aktivnog odmora”, savjetovao je./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

NAPUSTIO REDOVE AL DUHAILA

Mandžukić postao slobodan igrač

Bivši napadač hrvatske nogometne reprezentacije Mario Mandžukić (34) napustio je redove Al Duhaila nakon što je postigao sporazumni raskid ugovora s katarskim klubom.Mandžukić je...