Ovo su voditelji ovogodišnje Dore

HRT je objavio da će ovogodišnju Doru voditi Duško Ćurlić, Maja Ciglenečki i Anja Cerar.

Anja Cerar je voditeljica emisije Art à la carte i ovo će joj biti prvo iskustvo s Dorom i Eurosongom, piše Index.

“Dora je živopisna manifestacija, popkulturni fenomen koji pratim oduvijek i sudjelovati u njoj na ovaj način nadrealan je osjećaj! Sam format je prilično drugačiji od emisije Art à la carte kojom se svakodnevno bavim, ali biti dio eurovizijske eksplozije žanrova jedinstvena je i zabavna prilika. Već su pripreme odlično iskustvo, pogotovo uz sjajnu Maju i zaštitno lice i glas Dore, Duška”, kaže Anja Cerar.

Duško Ćurlić: Uvijek imam tremu

Velika je to produkcija, mnogo detalja koji čine onu sliku koja na kraju ode prema našim gledateljima i jednostavno je izazov biti dio toga i dati dio sebe i svoga posla u čitavu priču. Uvijek imam tremu jer onoga trena kad je ne budem imao možda je bolje da radim nešto drugo. Trema je za mene odgovornost, prema gledateljima, ekipi i, na koncu, sebi samom. Trema je dobra stvar koja ti daje onaj motiv više”, kaže Ćurlić.

Maja Ciglenečki ističe da joj je iznimno drago što je pozvana da bude dio voditeljskog tima ovogodišnje Dore.

“Godinama sam sudjelovala u projektu kao prezenter ocjena zagrebačkog žirija i s Prisavlja pratila cijeli tijek prošlogodišnjih natjecanja. Jako se veselim novoj perspektivi – onoj s pozornice, kao i suradnji s Anjom i Duškom”, kaže.

Urednik i voditelj projekta Dore Tomislav Štengl ističe da će predstojeća Dora, što se voditelja tiče, biti spoj mladosti i iskustva.

“Duško i ja smo već uigran tim, prvi put smo surađivali još dok smo bili mladi. Bio je to Porin u Opatiji 1995. godine, a potom u emisiji Pravo vrijeme, u kojoj smo pekli zanat za sve projekte koje smo radili tijekom zadnjih par desetljeća. Veseli me što ove godine imamo i dvije voditeljice koje će svojom mladošću i šarmom unijeti veselje na pozornicu Dore 2024.”, zaključio je Štengl.

/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img