Ovo je suvlasnica lokala u Tuzli koju je usmrtio policajac, otkriveni detalji zločina

Novo ubojstvo u Tuzli šokiralo je javnost. Policijski pripadnik MUP-a Tuzlanske županije Elvis Ćustendil ubio je suvlasnicu ugostiteljskog objekta Amru Kahrimanović. U nju je ispalio više hitaca i preminula je na licu mjesta!

Ispred zgrade

Nedugo zatim Ćustendil je pobjegao, a brzom intervencijom Specijalne jedinice MUP-a TŽ, uhićen je ispred zgrade u kojoj je živio.

Sarajevski Avaz otkrio je što je prethodilo novom gnusnom zločinu.

Naime, Ćustendil nije bio na dužnosti kobne noći. U lokal je došao s prijateljima s kojima je pio. Sat prije ubojstva dogodio se incident u lokalu, zbog čega je pozvao policiju jer je jedan od njegovih “kolega” s kojima je sjedio narušao javni red i mir.

Ćustendil je, naime, zvao policajce da dođu i inerveniraju, što su i oni i uradili i izveli muškaraca iz tržnog centra. No, on je zatim nastavio piti.

Kako je policija intervenirala u lokalu, uposlenica je pozvala suvlasnicu Kahrimanović da dođe na posao, što je ona i učinila. I tu se zatim nastavila drama koja je završila tragično.

Kahrimanović je, kako su naveli očevici, zahtijevala od gostiju da napuste lokal, tražeći da plate što su popili i da idu, ali je Ćustendil, koji je bio česti gost ovog lokala i dolazio tu zbog Kahrimanović, to odbio. Nakon toga, došlo je do prepirke između nesretne žene i policajca, zbog čega je Ćustendil izvadio pištolj i ispalio više metaka u nesretnu ženu.

Radnica lokala

Kada je vidio što je uradio, pobjegao iz tržnog centra. Brutalnom ubojstvu svjedočili su ostali gosti i radnica lokala.

Neslužbeno, Ćustendil i ubijena su bili u nekoj vrsti odnosa. On je mjesecima dolazio u lokal zbog Kahrimanović, što su potvrdili brojni svjedoci./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img