BLOKIRANO ŠIRE PODRUČJE SARAJEVA

Ovo je Sead Tahirović, ubojica za kojim policija traga

Sead Tahirović još je u bijegu nakon što je u hodniku Studentskog doma Nedžarići u Sarajevu s više uboda nožem ubio svog kolegu Almira Škrijelja, koji je bio rukovoditelj smještaja.

Prema posljednjim operativnim informacijama, Tahirović je, navodno, pobjegao u pravcu Lukavice.

Sarajevski policajci su, kako saznaje ‘Avaz’, u stalnom kontaktu s kolegama iz Istočnog Sarajeva, jer se sumnja da bi ubojica mogao biti na njihovoj teritoriji.

Inače, blokirano je šire područje Županije Sarajevo, a na terenu su i specijalci. Za sada postoje indicije gdje bi se Tahirović mogao kriti.

Jedan od stanara Studentskog doma bio je svjedok ovog čina, te je opisao šta se dogodilo.

– Bili smo u kafeteriji, prvo nas je zbunila trka ispred, vidjeli smo da se nešto događa. Nakon što smo izišli, vidio sam gospodina Škrijelja da teško hoda, tetura s noge na nogu. Nije nam bilo jasno što se događa, međutim, vidio sam krv. Prišli smo da vidimo što se događa, on je pao na koljena, zatim je pao na trbuh, gdje sam i pretpostavio da je mrtav. Kolega i ja smo pokušali da mu stavimo zavoj, da pokušamo zaustaviti krv, ali već je bilo isuviše kasno – rekao je Haris Buljubašić, student koji živi u Domu.


/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

MARKOTIĆ GOSTOVALA KOD STANKOVIĆA

Evo kojih su se tema dotaknuli

Ravnateljica zagrebačke Klinike za infektivne bolesti Alemka Markotić izjavila je u nedjelju da je broj od 56 novooboljelih u Hrvatskoj dobar jer pokazuej da...