POLICIJA BLOKIRALA KONJIC Ovo je policajac koji je večeras ubijen na dužnosti u Suhodolu

Na lokalitetu Suhodol, kod Tarčina, u blizini objekta koji pripada FUP-u večeras je ubijen policajac, a kako saznajeDnevni avaz radi se o Mahiru Begiću iz naselja Lokve.

Kako je ranije objavio sarajevski list, on je ubijen s više hitaca, a na licu mjesta su pronađene čahure napoznatog kalibra.

Njega je pronašao kolega, koji je došao smijeniti ga na straži.

Sumnja se da je ovo stravično ubojstvo počinio Edin Gačić, kojeg policija intenzivno traži zbog ubojstva konjičanina Sauda Sultanića.

Paralelno s ovim stravičnim ubojstvom, sarajevskoj policiji je prijavljeno da je na lokalitetu Ušivak kod Hadžića viđen Edin Gačić, koji je u bjekstvu od ponedjeljka.

Povodom ovog novog zločina policija u Konjicu je blokirala sve ulaze i izlaze u grad.

Podsjećamo, to ubojstvo se dogodilo u ponedjeljak u 7.30 sati u mjestu Podorašac kod Konjica, a tom prilikom Gačić je ispalio više hitaca u Sultanića i izbo ga nožem.

Također, Gačić je 1998. godine ubio suborca iz odreda El Mudžahid Ismeta Gunića, a 2002. život je oduzeo svojoj majci./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

ZASTUPNIČKI DOM PARLAMENTA BIH

Burna rasprava o prijedlogu izmjena Izbornog zakona BiH koje se odnose na Mostar

Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH razmatrao je danas, po hitnom postupku, Prijedlog zakona o izmjenama Izbornog zakona Bosne i Hercegovine, koji se odnosi na...