POLICIJA BLOKIRALA KONJIC Ovo je policajac koji je večeras ubijen na dužnosti u Suhodolu

Na lokalitetu Suhodol, kod Tarčina, u blizini objekta koji pripada FUP-u večeras je ubijen policajac, a kako saznajeDnevni avaz radi se o Mahiru Begiću iz naselja Lokve.

Kako je ranije objavio sarajevski list, on je ubijen s više hitaca, a na licu mjesta su pronađene čahure napoznatog kalibra.

Njega je pronašao kolega, koji je došao smijeniti ga na straži.

Sumnja se da je ovo stravično ubojstvo počinio Edin Gačić, kojeg policija intenzivno traži zbog ubojstva konjičanina Sauda Sultanića.

Paralelno s ovim stravičnim ubojstvom, sarajevskoj policiji je prijavljeno da je na lokalitetu Ušivak kod Hadžića viđen Edin Gačić, koji je u bjekstvu od ponedjeljka.

Povodom ovog novog zločina policija u Konjicu je blokirala sve ulaze i izlaze u grad.

Podsjećamo, to ubojstvo se dogodilo u ponedjeljak u 7.30 sati u mjestu Podorašac kod Konjica, a tom prilikom Gačić je ispalio više hitaca u Sultanića i izbo ga nožem.

Također, Gačić je 1998. godine ubio suborca iz odreda El Mudžahid Ismeta Gunića, a 2002. život je oduzeo svojoj majci./HMS/

Najnovije

BIVŠI SUDIONIK U MAJORIZACIJI HRVATA

Jerko Ivanković Lijanović u zatvoru u Zenici

Jerko Ivanković Lijanović, bivši ministar u platformaškoj Vladi Federacije BiH, koja je izabrana, bez sudjelovanja dva HDZ-a za koje je glasovalo blizu 90 posto...