POLICIJA NA NOGAMA

Ovo je kombi u kojem je pobjegao Turčin, osumnjičeni za dvostruko ubojstvo u Zenici

Sve raspoložive policije snage MUP-a ZDŽ, kao i drugih policijskih agencija u BiH, tragaju za Caner (Fuat) Taylanom, državljaninom Republike Turske, s prebivalištem u Zenici, koji se sumnjiči da je danas izvršio dvostruko ubojstvo.

Podsjetimo, on je najprije ubio Ramiza Odobašića, čije je tijelo pronađeno u grmlju, a potom i Arslana Mujića, Zeničani koji su bili trgovci devizama.

Kako saznaje “Avaz”, oba ubojstva počinjena su hladnim oružjem nožem. Nakon ubojstva, osumnjičeni Turčin, s još jednom nepoznatom osobom, udaljio se u bijelom kombiju u nepoznatom pravca.

Iz policije su pozvali građane da im jave ako imaju bilo kakva saznanja o osumnjičenom, a motiv za ovo dvostruko ubojstvo najvjerojatnije je novac.

Neslužbeno , ubojica se s lica mjesta udaljio s većom svotom novca.

Portal “Avaza” donosi ekskluzivnu fotografiju kombija s kojim je, nakon dva svirepa ubojstva nožem, udaljio Turčin.

Foto: Avaz

/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

ANALITIČARI ZA HMS O FORMIRANJU VLASTI I IZBORU NOVOG GRADONAČELNIKA MOSTARA

KREŠIĆ: Prevagnut će osovina HDZ-SDA, logično je da dr. Kordić bude gradonačelnik; KAJTAZ: Čekamo sudbinu kaznenih prijava HNS-a

Povijesni izbori u Mostaru održani 20. prosinca, koje su neki čak nazvali i 'povijesnom krađom', nakon dugih i silnih prebrojavanja, svakodnevnih ponovnih brojanja, medijskih...