Hrvatski Medijski Servis

OVČAREVO Čavara na proslavi blagdana svetog Mihovila

  Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara nazočio je proslavi blagdana svetog Mihovila koje je započelo misnim slavljem u župnoj crkvi sv. Mihovila arkanđela u travničkoj župi Ovčarevo te nastavljeno Svečanom akademijom u salonu „Maja“ u Novoj Biloj, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

  Misno slavlje u župi Ovčarevo, koja danas slavi i svoj patron, sv. Mihovila, predvodio je dr. fra Stipo Kljajić koji je u prigodnoj propovijedi istaknuo kako svi trebamo biti pravedni i boriti se za pravdu te štiti jedni druge kao što sveti Mihovil štiti sve nas.

  Nakon misnog slavlja, upriličena je Svečana akademija Ministarstava unutarnjih poslova Zapadnohercegovačke županije, Hercegovačko – neretvanske, Posavske, Hercegbosanske županije te Županije Središnja Bosna, koja je bila domaćin ove svečanosti koja se održava pod pokroviteljstvom Hrvatskog narodnog sabora BiH./HMS/

  About the Author
  NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

  Komentirajte