Ovako izgledaju vjerojatni sastavi Hajduka i Dinama

Danas od 19 sati igra se polufinale Kupa između Hajduka i Dinama na Poljudu.

Hajduk će nakon poraza u prvenstvu nešto morati mijenjati, a čini se da bi moglo doći do korigiranja i u Dinamovih 11, piše SK.

Lovre Kalinić trebao bi započeti na Hajdukovom golu, dok bi obranu trebali činiti Moufi, Šarlija, Prpić i Hrgović. Diallo je primio dosta kritika nakon utakmice za vikend, pa bi na njegovo mjesto trebao uskočiti Hrgović.

U veznom redu igrat će Niko Sigur, Rokas Pukštas i Filip Krovinović, na krilima su Sahiti i Kleinheisler i u vrhu napada će vjerojatno od prve minute zaigrati Nikola Kalinić.

Kod Dinama bi također trebalo biti sitnih promjena, a one se najviše tiču veznog reda i napada.

Trenutno izgleda kao da na golu i u obrani neće biti promjena pa će od prve minute zaigrati Ivan Nevistić, Stefan Ristovski, Maxime Bernauer, Kevin Theophile-Catherine i Ronael Pierre-Gabriel.

Vezni red bi trebali činiti Mišić, Sučić i Baturina, što znači da bi Ademi mogao preseliti na klupu. Na lijevoj strani bit će Hoxha, a Kaneka bi na desnom krilu mogao zamijeniti Špikić, i u vrhu napada, naravno, je Bruno Petković.

HAJDUK: Kalinić, Moufi, Hrgović, Prpić, Šarlija, Krovinović, Pukštas, Sigur, Sahiti, Kleinheisler, Kalinić

DINAMO: Nevistić, Ristovski, Pierre-Gabriel, Theophile-Catherine, Bernauer, Mišić, Sučić, Baturina, Hoxha, Špikić, Petković/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img