Hrvatski Medijski Servis

Otkriveni migranti na području Hercegbosanske županije

Foto: Ilustracija

Tijekom proteklih desetak dana na području Hercegbosanske županije pronađeno je oko 20 migranata iz Sirije, Palestine i Irana, rekao je Srni glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova ove županije Ivica Vrdoljak.

“U proteklih desetak dana prijavljen je pronalazak stranih državljana iz Sirije, Palestine i Irana. Riječ je o migrantima koji su pronađeni na području općina Livno, Drvar i Bosansko Grahovo”, rekao je Vrdoljak.

On je naveo da su na području općine Livno pronađene četiri osobe iz Sirije, na području Bosanskog Grahova sedam osoba iz Irana, dok su u Drvaru pronađena tri lica iz Palestine.

Prema njegovim riječima, migranti su prijavljeni Uredu za strance, odakle su upućeni u prihvatne centre u Bihać i Sarajevo.

Vrdoljak je istaknuo da je područje Drvara i Bosanskog Grahova u neposrednoj blizini s granicom Unsko-sanske županije, u kojem se nalazi mnogo migranata./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte