OTAC SUNITE HINDIĆ: Htio sam otići na sahranu čovjeku, ali me bilo strah

-Vjerujem u tužiteljstvo i sud. Neka svatko odgovara za svoje postupke, ovim riječima jučer je otvorio dušu Esad Hindić, otac Sunite Hindić-Bošnjaković (21). Njegova kćerka sumnjiči se da je hicem iz pištolja usmrtila Ninu Ivankovića (55), vlasnika motela „Vila Ivanković“ u mjestu Buna pored Mostara.

S Esadom su novinari Dnevnog avaza razgovarali nakon što je pokušao posjetiti kćerku u pritvoru.

-Bio sam gore (Mostar, op. a.) u tužiteljstvu, ali mi nisu dozvolili da je vidim. Dobila je 30 dana pritvora – priča Esad.

On priznaje kako nije bio u najboljim odnosima s kćerkom, ali podvlači da vjeruje u svaku riječ koju je izgovorila tijekom saslušanja. Sunita je, između ostalog, tvrdila da se igrala pištoljem i da je slučajno opalio.

-Ona je oduvijek htjela biti velika zvijezda, a ja se s tim nisam slagao. Zato se nismo viđali… Ali ne vjerujem da je u stanju namjerno ubiti čovjeka. U medijima sam pročitao da je i ranije imala problema sa zakonom… Nisam upućen u odnos Sunite i tog gospodina. Mogu samo reći da mi je žao. Kamo sreće da je makar ranjen, da je preživio – u jednom dahu priča Esad.

-Želim da javnost, a prije svega obitelj ubijenog, znaju da ja nisam džukela. Htio sam otići na sahranu čovjeku, ali me bilo strah. Ovim putem želim izraziti sućut obitelji nastradalog – zaključio je Esad Hindić.

Ipak, što god on rekao, ostaje gorka činjenica da bilo kakvo kajanje Ivankovića neće vratiti u život./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

MARK ESPER

Američki ministar obrane protiv Trumpa, ne želi slati vojsku na prosvjednike

Američki ministar obrane Mark Esper izjavio je kako ne podržava slanje vojske na prosvjednike zbog smrti Georgea Floyda i rasne nejednakosti, distancirajući se od...