VIDEO Osumnjičeni za ubojstvo iz osvete u Sokolović Koloniji predaNi u Tužiteljtvo ŽS

Alem Šojko i Armin Iglica predati su u nadležnost Tužiteljstva ŽS nakon što je nad njima izvršena kriminalistička obrada u Ministarstvu unutarnjih poslova ŽS. Oni se terete za ubojstvo Ammara Kapidžića na podmukao način i iz osvete u Sokolović Koloniji kod Sarajeva.

Tužitelj Županijskog tužiteljstva u Sarajevu će ispitati navedene osobe, a nakon toga bi trebao donijeti odluku o prijedlogu za određivanju pritvora, rekla je za Klix.ba glasnogovornica Tužiteljstva ŽS Azra Bavčić.

Foto: M.O./Klix.baFoto: M.O./Klix.ba

Kao što smo ranije pisali ubistvo Kapidžića se dogodilo oko 19 sati u subotu ispred njegove porodične kuće kada se likvidiran sa četiri metka. Ubice su se odmah dale u bijeg, a istovremeno je krenula i policijska potraga.

Foto: M.O./Klix.baFoto: M.O./Klix.ba

Potjera je rezultirala uhićenjem Šojke i Iglice, dok je treći osumnjičeni za ubojstvo pronađen mrtav.

On je izvršio samoubojstvo u selu Luke na obroncima Bjelašnice na području Općine Konjic, nakon što je ranije iz automobila istjerao navedenu dvojicu muškaraca.

U akciji pronalasku osumnjičenih službenicima MUP-a ŽS pomagala Obavještajno-sigurnosna agencija (OSA)./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

MARK ESPER

Američki ministar obrane protiv Trumpa, ne želi slati vojsku na prosvjednike

Američki ministar obrane Mark Esper izjavio je kako ne podržava slanje vojske na prosvjednike zbog smrti Georgea Floyda i rasne nejednakosti, distancirajući se od...