Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

VIDEO Osumnjičeni za ubojstvo iz osvete u Sokolović Koloniji predaNi u Tužiteljtvo ŽS

Foto: Klix

Alem Šojko i Armin Iglica predati su u nadležnost Tužiteljstva ŽS nakon što je nad njima izvršena kriminalistička obrada u Ministarstvu unutarnjih poslova ŽS. Oni se terete za ubojstvo Ammara Kapidžića na podmukao način i iz osvete u Sokolović Koloniji kod Sarajeva.

Tužitelj Županijskog tužiteljstva u Sarajevu će ispitati navedene osobe, a nakon toga bi trebao donijeti odluku o prijedlogu za određivanju pritvora, rekla je za Klix.ba glasnogovornica Tužiteljstva ŽS Azra Bavčić.

Foto: M.O./Klix.baFoto: M.O./Klix.ba

Kao što smo ranije pisali ubistvo Kapidžića se dogodilo oko 19 sati u subotu ispred njegove porodične kuće kada se likvidiran sa četiri metka. Ubice su se odmah dale u bijeg, a istovremeno je krenula i policijska potraga.

Foto: M.O./Klix.baFoto: M.O./Klix.ba

Potjera je rezultirala uhićenjem Šojke i Iglice, dok je treći osumnjičeni za ubojstvo pronađen mrtav.

On je izvršio samoubojstvo u selu Luke na obroncima Bjelašnice na području Općine Konjic, nakon što je ranije iz automobila istjerao navedenu dvojicu muškaraca.

U akciji pronalasku osumnjičenih službenicima MUP-a ŽS pomagala Obavještajno-sigurnosna agencija (OSA)./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte