Hrvatski Medijski Servis

OSUMNJIČEN ZA PLJAČKU BANKE U LUKAVCU: Tko je bivši specijalac Dragoslav Tanasković

Bivši specijalac MUP-a Tuzlanske županije, sada zaposlenik Elektrodistribucije u Lukavcu, Dragoslav Tanasković iz Tuzle osumnjičen je za pljačku više od 30 tisuća maraka iz poslovnice “Sparkasse banke” u Lukavcu, saznaje Faktor.

Policija i tužiteljstvo sumnjiče ga da je prekjučer oko 14.10 sati, maskiran i naoružan ušao u prostorije banke, poprskao zaštitara suzavcem, prišao pultu, odgurnuo radnice banke i ukrao novac koji se nalazio ispod pulta. Prema informacijama iz banke, odnio je između 32 i 36 tisuća maraka.

Navodno je Tanasković navraćao u spomenutu poslovnicu banke u Lukavcu i raspitivao se za kredit, a dok je to radio “snimao” je situaciju i planirao razbojništvo. Uhićen je nedugo nakon pljačke koju je počinio.

Tanasković je, kako se saznaje, prije nekoliko godina napustio posao u MUP-u TŽ da bi radio u zemljama Bliskog istoka, a nakon nekoliko godina provedenih tamo vratio se u Tuzlu. Nakon toga zaposlio se Elektrodistribuciji u Lukavcu.

Mnogi u Tuzli koji ga poznaju u nevjerici su primili vijest da je bio spreman na ovako nešto. O motivima se za sada nagađa, a mnogi govore da iza svega stoje dugovi.

U Tužiteljstvu TŽ nitko danas nije bio dostupan da ponudi službene informacije o ovom slučaju. Za očekivati je da za Tanaskovića bude predloženo određivanje pritvora./HMS/

About the Author
  1. TuzlankaReply

    Ima mnogo toga sto u ovom clanku nije pomenuto – kao i to da je isti izgubio i majku i oca u ranoj mladosti, te naknadno dozivio i tesku saobracajnu nesrecu prouzrokovanu dobrim dijelom nepaznjom vozaca koji se nasao na cesti. Od tada su svi problemi narasli na kvadrat i ocito kulminirali u agresivnom ocaju. Jos jedna balkanska afera, slomljem covjek u akciji…

NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte