NEUM

Osnovana podružnica HKDU BiH

– Budući da se bliže Lokalni izbori 2020.godine, vrijeme je da svi ozbiljno i odgovorno pristupimo pripremama, pa u tome kontekstu, sa zadovoljstvom možemo objaviti da smo, dana 19.02.2020.godine, u Neumu ustanovili podružnicu HKDU BiH – Neum, navode u priopćenju ove stranke.

Na konstituirajućoj sjednici su sudjelovali općinski vijećnici iz Neuma gospodin Stipe Ćapeta i Ivan Stanković, te gospodin Damir Matić, a ispred HKDU BiH je bila gospođa Ivanka Barić, zamjenica predsjednika.

Za predsjednika podružnice je izabran gospodin Damir Matić.

– Ovo je pozitivan primjer građanske odgovornosti prema lokalnoj sredini i svi smo pozvani i po ljudskim i po kršćanskim načelima, angažirati se koliko možemo, kako bismo svoju sredinu mijenjali na bolje.

Kolegama iz Neuma želim puno uspjeha u daljem radu, a svima nama što bolji uspjeh na predstojećim Lokalnim izborima, kako bismo zajedno postigli konačni cilj, osigurati jednakopravnost Hrvata sa druga dva konstitutivna naroda i ostalima, poručili su iz HKDU BiH./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Zabranjeno okupljanje više od pet osoba

Stožer civilne zaštite Grada Mostara na izvanrednoj telefonskoj sjednici u petak donio je dvije nove zapovijedi u cilju sprječavanja širenja koronavirusa.Prva zapovijed odnosi...