Osmić: Otkriveni su politički jataci Kemala Čauševića

Predsjednik Sindikata radnika Uprave za neizravno oporezivanje BiH Mehmedalija Osmić tvrdi da sada slijedi obračun s onima koji su godinama pljačkali ovu državu.

Osmić je na press-konferenciji u Banja Luci rekao da je “otkriveno“ i koji su “politički jataci“ bivšeg direktora UNO BiH Kemala Čauševića te da će Čaušević tek reći što se sve događalo u vezi s kriminalnim i političkim spregama.

-Većina je njih bila na vlasti, a ima pojedinaca koji su tu, ali ne obavljaju funkcije koje su obavljali – rekao je Osmić na pitanje tko su politički “jataci Čauševića“.

Osmić tvrdi da je BiH u proteklim godinama zbog malverzacija ostala bez više milijardi KM.

-Cilj nam je da odgovaraju oni koji su ogrezli u kriminal – naveo je Osmić i ustvrdio da ovaj sindikat sedam godina govori o nepravilnostima, kriminalu i korupciji i svemu onome što je izuzetno ružno u UNOBiH, ali da će stati iza svakog čestitog i profesionalnog djelatnika, kojih je najveći broj u UNO.

Naveo je i da sindikat UNO nije isti, već su se modernizirali te da očekuje da sada i unutarnja kontrola UNO počne bolje raditi svoj posao.

Osmić je dao podršku radu direktora UNO Mire Džakule./Fena/HMS/

Najnovije

SJEDNICA SKUPŠTINE HNŽ

Hercegovačko-neretvanska županija dobila Prostorni plan

Skupština Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) usvojila je na svojoj današnjoj sjednici Prostorni plan HNŽ-a. Taj dokument bio je na skupštinskim klupama još 2018. godine, ali je...