Oskarovka priznala da je skrivala karijeru od sinova: “Nisam htjela da budu zbunjeni”

Oskarovka Jodie Foster nedavno je na panelu The View otkrila da je svoju karijeru skrivala od svojih sinova dok su bili djeca. 61-godišnja glumica ispričala je kako nije htjela da njezino zanimanje utječe na način na koji je njezina djeca gledaju.

“Jednostavno nisam željela da me tako upoznaju. Htjela sam da me poznaju kao svoju mamu i osobu koja je otišla na posao. Nisam željela da budu zbunjeni po pitanju toga kako zarađujem za život”, ispričala je glumica, piše Index.

Priznala je kako su njezini sinovi svoje prve godine živjeli u uvjerenju da je njihova majka građevinska radnica. “Jednom sam Charlesa Bernarda dovela na snimanje i kupila sam mu mali plastični alat i slične stvarčice. Zatim sam mu rekla: ‘Da, a ovo je ovaj set i ovaj set i ovaj set.’ I jako dugo je mislio da sam građevinska radnica”, prisjetila se Jodie.

Osim Charlesa Bernarda, glumica ima i 22-godišnjeg sina Christophera Kita Bernarda. Glumica kaže da su njeni sinovi danas jako ponosni na njezin rad, iako, kaže, nemaju interesa gledati njezine filmove s njom.

“Postoji nekoliko filmova koje im nikad ne bih pokazala jer bih se brinula da će me zadirkivati”, dodala je Jodie aludirajući na dramu Nell iz 1995. u kojoj je glumila dijete koje je veći dio svog odrastanja provelo u izolaciji.

Nedavno izazvala reakcije zbog izjave o generaciji Z

Iako su joj oba sina u 20-godinama, Jodie Foster nedavno je izjavila kako joj je s mladima, odnosno pripadnicima generacije Z, jako teško raditi.

Priznala je da joj je ponekad bilo teško razumjeti stavove mladih prema poslu s kojima se imala priliku susresti.

“Stvarno su naporni, posebice na radnom mjestu. Često znaju reći: ‘Danas se ne osjećam dobro, doći ću kasnije’ ili bi na moju e-poruku o gramatičkim pogreškama odgovorili ‘Zašto bih provjeravao napisano, zar me to ne ograničava?'” rekla je glumica.

“Moraju naučiti kako se opustiti, kako ne razmišljati toliko o svemu i kako smisliti nešto svoje. Mogu im pomoći da pronađu svoj put”, zaključila je./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img