Hrvatski Medijski Servis

Organizatori MNL MZ Mostar podnijeli ostavke

Zbog gašenja Aluminija i posljedica koje isto ima po stanovništva Mostara do ponedjeljka je prekinuto odigravanje Lige MZ Grada Mostara.

Organizatori Lige MZ Mostara podnijeli su ostavke i pozvali sve one koji žele da se uključe u organizaciju Lige da to učine, kako nakon 12 godina natjecanje ne bi bilo prekinuto, piše Pogled.ba

Istaknuti su veliki problemi sa financijskim sredstvima koji su potrebni za odigravanje Lige koja okuplja oko 400 igrača u seniorskom i juniorskom dijelu.

S obzirom kako nitko ranije nije pokazao zanimanje za preuzimanje vođenja Lige, teško je za očekivati kako će u sljedećim danima doći do pozitivnih pomaka. Stoga ove godine ljubitelji futsala po svemu sudeći neće uživati u utakmicama na igralištu kod Desete osnovne škole i Mostar će ostati bez najvećeg sportskog događaja tijekom ljetnih mjeseci.

Na današnjegm sastanku predstavnika ekipa još je jednom data snažna potpora djelatnicima Aluminija u njihovom nastojanju da sačuvaju svoja radna mjesta./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte