Hrvatski Medijski Servis

ORAŠJE: Udruga “Žene Orašja” biciklijadom do Vidovica podržale borbu protiv raka dojke

Promovirajući zdrav život i odgovoran odnos prema vlastitom zdravlju, članice Udruge žena „Žene Orašja“ organizirale su jučer 6. listopada biciklijadu od Orašja do Vidovica.

Ni nešto hladnije vrijeme, ni udaljenost od 12 kilometara, nisu omeli 20-ak žena i 10-ak djece u nakani realizacije treće po redu biciklijade kojom su ujedno, noseći roza boju, dale potporu „narcisama“ i obilježavanju listopada- mjeseca borbe protiv raka dojke.

Sudionici biciklijade su se vozili od Omladinskog doma u Orašju do Spomen obilježja u središtu Vidovica, a zaustavili su se, pomolili i odali počast i kod spomen ploče šehidu Ibrahimu Čoliću iz Orašja. Po povratku iz Vidovica, navratile su u Draganovce, kod jedne od svojih članica na kavu i kolače, kazala je za radioorasje.com predsjednica udruženja Rizama Tukulj.

Projektom biciklijade, uz promociju zdravog života, Udruga „Žene Orašja“ ujedno biciklom želi obići kompletno područje općine Orašje./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte