Hrvatski Medijski Servis

ORAŠJE: Popis štete prouzročen olujnim nevremenom od 15. do 19. srpnja

Stručna općinska povjerenstva za procjenu šteta od prirodnih i drugih nesreća u općini Orašje idućega tjedna, od 15. do 19. srpnja, izvršit će popis šteta prouzročenih olujnim nevremenom praćenim jakim vjetrom i gradom od 7. srpnja ove godine, što je imalo za posljedicu nastanak štete na materijalnim i drugim dobrima kod pravnih i fizičkih osoba na stambenim i gospodarskim objektima, plasteničkoj proizvodnji povrća, dugogodišnjim nasadima, poljoprivrednim kulturama i ostalim materijalnim dobrima.

Popis šteta će biti izvršen prema sljedećem rasporedu: od ponedjeljka 15. do petka 19. srpnja, svakim danom od 09,00 do 13,00 sati popis će se vršiti u MZ Kopanice za tu mjesnu zajednicu, u prostorijama MZ Vidovice za Vidovice, Jenjić i Lepnicu, u MZ Bok za Bok, Matiće i Bukovu Gredu, te u MZ Oštra Luka za tu mjesnu zajednicu.

Također, cijeli idući tjedan, od 15. do 19. srpnja, ali u vremenu od 08,00 do 15,00 sati, popis će se vršiti za ostale mjesne zajednice, ali isključivo u zgradi Općine Orašje. Građani iz Orašja, Donje Mahale i Tolise štete će moći prijaviti u Uredu br. 33, a za Kostrč i Ugljaru prijave će se primati u Uredu br. 12, dok će pravne osobe štetu moći prijaviti u Uredu br. 31.

Na mjesto popisa obvezno treba ponijeti osobni dokument./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte